Beste nieuwsbrief abonnee,

Graag brengen we je op de hoogte van een paar leuke nieuwtjes.

  • ZaaiGoed gaat internationaal!

Vanuit België kregen wij de vraag of we ook daar langs willen komen om over ZaaGoed te vertellen. Graag natuurlijk! Op 16 juni is er een inspirerende introductie workshop over ZaaiGoed georganiseerd in Vinderhoute, nabij Gent. Iedereen is van harte welkom! Inschrijven kan via deze link: http://www.essisme.nl/webshop/introductiebijeenkomst-vinderhoute-belgi%C3%AB-16-06-2016

  • Opleiding ZaaiGoed trainers begonnen

In mei zijn we gestart met de opleiding tot ZaaiGoed trainer. 11 enthousiastelingen uit het hele land, ieder met veel ervaring en deskundigheid, zullen de komende tijd worden opgeleid. We zijn heel blij dat we straks het ZaaiGoed team kunnen uitbreiden om zo ook gemakkelijker het ZaaiGoed landelijk te kunnen gaan zaaien.

  • ZaaiGoed in de praktijk: leuke blogs gastouder

Op de KindVak beurs hadden we een heel leuk gesprek met een gastouder. Zij is met ZaaiGoed aan de slag gegaan en deelt haar ervaringen via haar blog. Graag wijzen we in deze nieuwsbrief daarnaar. Via deze link kun je doorklikken naar de blogs van 'Natasja gooit het roer om': http://www.essisme.nl/over-ons/zaaigoed-in-de-publiciteit.

  • Webinars via Onderwijs Advies

In samenwerking met Onderwijs Advies zullen we op 7 juni aanstaande twee webinars verzorgen. Een voor de doelgroep primair onderwijs en een voor de doelgroep kinderopvang, peuterspeelzaal en gastouderbureaus. Zie deze link voor meer informatie: http://www.onderwijsadvies.nl/diensten/dienstenoverzicht/webinars-zaaigoed/. Deelname is gratis!

  • Introducties en Basistrainingen ZaaiGoed

Op dit moment zijn de laatste trainingen voor de zomervakantie in Zoetermeer en Gorinchem al gestart. Na de zomer staan er weer nieuwe gepland. Wil je kennismaken met de methode, meld je dan aan voor een introductieworkshop. Wil je meteen trainen, dat kan ook! In september starten we weer. Kijk op deze link voor data en locaties: http://www.essisme.nl/webshop/geplande-trainingen