Gratis verzending vanaf 50 euro

Verdiepingstraining Emmeloord maart 2019 €105.00

Om deze Verdiepingstraining goed te kunnen volgen is het nodig eerst de Basistraining te hebben gevolgd. Maar we maken een uitzondering voor deelnemers die van de basistraining nog 1 of 2 dagen moeten inhalen, jullie mogen je ook aanmelden voor deze verdiepingstraining.
Nadat je deze verdiepingstraining hebt betaald, kun je twee weken gebruik maken van onze online basistraining, hierdoor kun je jouw missende onderdelen inhalen en krijg je als afsluiting van de verdiepingstraining niet alleen jouw certificaat van de verdieping maar ook van de basistraining.

Aan de hand van casussen van deelnemers gaan we dieper in op hoe het ZaaiGoed ingezet kan worden. We gaan ermee oefenen zodat je kan ervaren hoe het ZaaiGoed jou in de relatie met het kind kan helpen. Het oefenen met het ZaaiGoed maakt een belangrijk onderdeel uit van deze Verdiepingstraining. Daarnaast verdiepen we iedere avond een belangrijk Zaaigoed thema, zoals (de werking) van beschermingen als we opvoeden, de invloed van boodschappen, de relatie tussen de bak en de filters en het belang van emotionele veiligheid.

Aanmelden kan door de training in deze webshop te bestellen.

Het is eventueel mogelijk om de basistraining in 2 termijnen van € 55,00 te voldoen, inschrijven mag je dan doen via info@essisme.nl, geeft hier aan om welke training het gaat en laat jouw gegevens achter in de mail; bedrijfsnaam, naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres. Je betaalt dan bij aanmelden de factuur binnen 14 dagen en voor aanvang van de training betaald je het tweede deel. De training bestaat uit 2 ochtenden.

Data:
Zaterdag 9 maart 2019
Zaterdag 23 maart 2019

Locatie:
Kon. Julianastraat 39A, Emmeloord

Koffie, thee:
Koffie, thee is inbegrepen.

Tijd:
Inloop 9.15 uur, start 9.30 - 13.30 uur uur.

Na afloop ontvang je een certificaat. Hiermee kan je iedereen laten zien dat je de verdiepingstraining ZaaiGoed met goed gevolg hebt afgerond.

Door deze boeking te maken ga je akkoord met onze volgende annuleringsvoorwaarden. Een annulering dient schriftelijk te gebeuren. Annulering tot 1 maand voor aanvang van de training dan ben je Essisme niets verschuldigd. Annulering binnen 1 maand tot 14 dagen voor aanvang van de training dan betaal je 50% van de kosten van de training. Annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de training dan betaal je 100 % van de kosten van de training. Indien je een dag niet aanwezig kunt zijn, mag je wel inhalen bij een andere training.