Gratis verzending vanaf 50 euro

Opleiding ZaaiGoed als kindercoach in Vuren, begint mei 2019 tot juli 2019 €725.00

DEZE OPLEIDING IS HELAAS NIET MEER TE BOEKEN, KIJK EENS BIJ DE EERSTVOLGENDE OPLEIDING ZAAIGOED ALS KINDERCOACH IN LIEREN.

 

Deze opleiding is voor coaches die op allerlei vlakken kinderen ondersteunen: dyslexie, rouwverwerking, adhd, hooggevoelig, hoogbegaafd enz.

Als kindercoach mag ZaaiGoed niet ontbreken in jouw toolkit. ZaaiGoed kan in combinatie met iedere andere opleiding/methode en kun je zien als een geweldige voedingsbodem om met kinderen en hun ouders aan de slag te gaan. Door een stevige basis neer te leggen en een gezamenlijke taal te ontwikkelen kun je hier steeds op terug pakken.  ZaaiGoed biedt jou, kinderen en ouders hele praktische handvatten rondom sociaal-emotionele ontwikkeling. Na deze opleiding kun je kinderen ondersteunen inzicht te krijgen in hun eigen ontwikkeling op een speelse manier. Het werken met andere methodes kost hierdoor minder moeite voor kinderen, ouders en hun coach. ZaaiGoedvoorbeeld uit de praktijk: lees hier de blog van Jeanet: o.a. dyslexiecoach. En vergeet niet onze inspiratiefilm te kijken, klik hier.

Aanmelden kan door de training in deze webshop te bestellen. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan

De training bestaat uit 4 maandagen.

Data en tijden:
maandag 20 mei 2019 van 9.30 - 16.30 uur
maandag 3 juni 2019 van 9.30 - 16.30 uur
maandag 17 juni 2019 van 9.30 - 16.30 uur
maandag 1 juli 2019 van 9.30 - 16.30 uur

Voorbereiding:
On-line training ZaaiGoed: Tijdsbesteding 12 uur. Je volgt vooraf de opleiding de basistraining ZaaiGoed (zit bij totaalbedrag in). Door middel van een schriftelijke toets kijken we of de basis bij je is gezaaid.

Dag 1:
Vanuit de basistraining ZaaiGoed gaan we een aantal dingen herhalen, stellen we vragen en delen we voorbeelden met elkaar. Daarnaast maken we een verdieping over hoe ZaaiGoed toe te passen bij jezelf en hoe ZaaiGoed in communicatie naar ouders toe te passen.

Dag 2: 
We laten je kennis maken met het ZaaiGoed Model waarmee je tools in handen hebt om kinderen te begeleiden. 

Dag 3:
We besteden aandacht aan de intake: Op welke manier doe je dat en ieder nieuw moment is een intake. We behandelen ook een stuk verslaglegging voor het kind, ouder en eventueel derden (school)

Dag 4:
We bespreken casussen aan de hand van filmpjes die door de deelnemers zijn gemaakt. 

Locatie:
Vuren, nabij A15

Koffie, thee en lunch:
De training is inclusief koffie, thee en lunch

Tijden:
We beginnen op de maandagen stipt om 9.30 uur, daarom is de inloop vanaf 9.15 uur

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat. Hiermee kun je laten zien dat je de opleiding ZaaiGoed als kindercoach met goed gevolg heb afgelegd.

Meer informatie, mail naar info@essisme.nl

Door deze boeking te maken ga je akkoord met onze volgende annuleringsvoorwaarden. Een annulering dient schriftelijk te gebeuren. Annulering tot 1 maand voor aanvang van de training dan ben je Essisme niets verschuldigd. Annulering binnen 1 maand tot 14 dagen voor aanvang van de training dan betaal je 50% van de kosten van de training. Annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de training dan betaal je 100 % van de kosten van de training.

Deze training is besloten. Geef uw toegangscode op voor inschrijving voor deze training.