Basisonderwijs

Leerkrachten dragen niet alleen kennis over, ze hebben ook grote invloed op de vorming van kinderen. Individueel en in de groep. Een grote verantwoordelijkheid.

ZaaiGoed is meer dan een methode die je als leerkracht handvatten geeft om je invloed op de vorming van kinderen positief te laten zijn. Tegelijkertijd geeft het kinderen zelf ZaaiGoed tools in handen die helpen om stabiele en zelfstandige mensen te worden.

Door het gebruik van ZaaiGoed ontstaat er ook een verbindend communicatiekader tussen leerkracht, kind en ouder, waardoor er meer begrip ontstaat voor elkaar en het netwerk rondom het kind wordt versterkt. De sfeer in de klas en op de school als geheel krijgt zo een blijvende positieve stimulans.

De methode is werkdruk verlagend en werkbeleving verhogend! Lees hier meer over het ZaaiGoed programma in het onderwijs. 
LET OP: Dit betreft niet de brochure van OCE. 

NIEUW!!! ZaaiGoed in OCE (Ontwikkelings centrum voor Educatie) als nieuwe organisatievorm voor het onderwijs.

Leerkrachten te kort? Leerkrachten overbelast? Handen te kort? ZaaiGoed OCE biedt hiervoor een onderscheidend antwoord op:

- De helft van de leerkrachten nodig
- Gedeelde verantwoordelijkheid, dus minder werkdruk en gezamenlijk doel: nl gelukkige kleine en grote mensen binnen OCE
- Educatie op ontwikkeling van Hoofd, Hart, Hier en Nu, Handen
-  Zelfde gelden anders inzetten, dus ook in economische minder tijden haalbaar
- Voor ieder type onderwijs
- Heel anders en toch snel realiseerbaar

Meer weten? Mail naar info@essisme.nl
 

 

Zaai Goed op school

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken

Contact