Trainingen

"Als een diamant zo waardevol, zou verplichte stof moeten worden op scholen" 9

"Overweldigend aan mooie positieve handvatten om nog meer uit onszelf en onze gastkinderen te halen" 9

"Bij twijfel doen! Een cadeau voor jezelf, jouw omgeving en een ieder die je nog gaat ontmoeten" 9

ZaaiGoed biedt de onderstaande trainingen voor ouders en gastouders:

Online:
- Online Basistraining ZaaiGoed: De hele basistraining ZaaiGoed on-line. Door middel van filmpjes nemen we je mee in ZaaiGoed. De training staat in de omgeving van de Digituin waarin je dus tevens een honderdtal activiteiten, verhaaltjes en tips meekrijgt. 

Live:
- Inspiratietrainig 1,5 of 2 uur: We nemen de deelnemers mee in een inspirerende workshop of als er langer de tijd is een training met meer oefeningen. 
- Basistraining ZaaiGoed: in vier avonden of 3 ochtenden leggen we een stevige basis van ZaaiGoed. Je leert anders kijken, anders luisteren en anders doen naar kinderen en jezelf!
- Verdiepingstraining ZaaiGoed: na de basis volgt deze geweldige verdiepingtraining die met een 9,3 gemiddeld wordt beoordeeld. We kijken verder, waarom je doet zoals je doet! 
Terugkomdagen ZaaiGoed: We organiseren jaarlijkse terugkomdagen om het ZaaiGoed levendig te houden, iedere keer met een ander thema. Houd de geplande trainingen in de gaten!

ZaaiGoed biedt implementatie trajecten voor:
- Kinderopvang
- Onderwijs
Met elkaar sta je sterker! ZaaiGoed legt een geweldige basis in het team door met elkaar op een andere manier naar kinderen te kijken. We komen graag zaaien en maken een offerte!

 

 

Meld je aan voor een training

In welke training heb jij interesse?

Contact