Beste nieuwsbrief abonnee,

De zomer is voorbij en de herfst is nu toch echt begonnen. Hoogste tijd voor een update van het ZaaiGoed front! Er is een hoop gebeurd en er staat een hoop op stapel. In deze nieuwbrief brengen we je weer op de hoogte.

 

KIKI GASTOUDERCONGRES GROOT SUCCES!!!

Op 24 september jl. hebben we op het jaarlijkse KIKI gastoudercongres het ZaaiGoed gepromoot. Wat een leuke reacties hebben we gekregen! Langs deze weg willen we nog graag alle gastouders bedanken voor hun positiviteit die naar ons toestroomde.
Ter afsluiting van het congres heeft Silvia Romijn in de theaterzaal nog een ludieke introductie over het ZaaiGoed gegeven. Ook Tess, Mo, Max en Kate waren erbij :-)! Er zijn opnames van gemaakt die we spoedig op de website zullen zetten. Houd onze facebook daarvoor in de gaten. Had je ons al geliked? Dat kan hier: https://www.facebook.com/essisme/

De ZaaiGoed marktkraam op het gastoudercongres:

 

VEEL NIEUWE TRAININGEN EN OP NIEUWE LOCATIES

Mede door de concrete respons van de gastouders en gastouderbureaus staan er de komende maanden heel wat trainingen gepland. Ook op nieuwe locaties en daar zijn we heel blij mee: Velp, Helmond, Schiedam en Bergschenhoek. Aanmelden kan nog, als je snel bent! http://www.essisme.nl/webshop/geplande-trainingen.

 

OPLEIDING ZAAIGOED TRAINERS BIJNA AFGEROND

Bovengenoemde trainingen zullen gegevens worden door enthousiaste trainers die het afgelopen half jaar druk doende zijn geweest met de opleiding tot ZaaiGoed trainer. Omdat deze trainingen door hen gedaan worden in het kader van de opleiding zal er telkens een ervaren trainer aanwezig zijn.

Wij hopen in het nieuwe jaar enkele nieuwe ZaaiGoed trainers aan het team te kunnen gaan toevoegen om zo de groeiende vraag in het hele land te kunnen blijven beantwoorden.

 

ZAAIGOED OP DE VAKBEURS KINDEROPVANG EN ONDERWIJS IN ANTWERPEN

Maar ook komen wij graag in Vlaanderen ZaaiGoed zaaien! We zijn al eens over de grens geweest voor een kennismakingsworkshop en dat is goed bevallen. Op 14 en 15 oktober a.s. zullen we daarom deelnemen aan de Vakbeurs kinderopvang en onderwijs in Antwerpen, zeg maar de Vlaamse variant van de KindVak. We hebben er heel veel zin in!

 

                       

 

SINTERKLAASKADOOTJES???

Misschien een beetje vroeg, maar voor je het weet is de Sinterklaastijd weer volop losgebarsten. Inspiratie nodig voor originele kadootjes die ook nog eens helpen om ZaaiGoed in de praktijk te zaaien? Kijk dan eens rond in onze webshop. Je vindt er vanalles. ZaaiGoed puzzels (6, 9, 12, 16 stukjes) voor kinderen van 2-4, Dubbels om 'Focus' mee te oefenen, de ZaaiGoed verhalenklappers (0-4 en 4-8), de handpoppen van Tess, Mo, Max en Kate, de GroeiGoed tas, Boos & Troos, de IK BOX, het spel Staan als een boom. En als we dan toch bezig zijn, verstuur dit jaar eens gezellige ZaaiGoed kerstkaartjes!

 

TIP: DE ZAAIGOED DIGITUIN, EEN JAAR LANG VOOR MAAR € 3,- PER MAAND

Kan je niet naar een training en wil je toch graag al beginnen met ZaaiGoed? Neem dan een abonnement op de ZaaiGoed DigiTuin. In deze digitale omgeving kom je alles te weten over de ZaaiGoed methode. Je vindt er naast de theorie veel tips, een bomvolle database met (ZaaiGoed)activiteiten, liedjes, de gebaren en verhaaltjes. Gedurende het -aar ontvang je daarnaast elke 12 dagen een leuke mail. Daarin lichten we er een ZaaiGoed uit met kleine opdrachtjes, oefeningen en inspiratie do en uotes of een filmpje. Voor maar € 3,- per maand een complete methode tot je beschikking en je kan er meteen mee aan de slag. Er zijn 3 DigiTuinen: voor 0-4, 4-8 en 8-12. Je kan hier bestellen: http://www.essisme.nl/webshop/zaaigoed-digituin

 

Dat was `m weer! Deel en verspreid deze nieuwsbrief gerust. Zaai zoveel je kan!